8.8.12

TARHANA ÇORBASI,MÜSAN TARHANA CİPSİ İLE



****MÜSAN GIDA YENİ ÜRÜNÜ TARHANA CİPSİ İLE ÇORBASI HARİKA OLUYOR...

2 Yemek kaşığı MÜSAN KURUTULMUŞ SOĞAN
2 Diş SARIMSAK(Dövülerek)
1 Adet KAPYA BİBER(İnce Doğranacak)
1 Adet DOMATES(Kabuğu soyulupi ince doğranacak)
1 Çay Bard. ZEYTİNYAĞI veya TEREYAĞI
8 Su Bard. SU(Sıcak)
1 Pkt(200gr)MÜSAN TARHANA CİPSİ(Sade veya Acılı)
1Tatlı Kaş. KURU NANE



NASIL PİŞİRECEĞİZ:
Çelik Tencerede Sırası ile Yağ,Kuru Soğan,Dövülmüş Sarımsak,Kapya Biber,Domates kavurularak Domates suyunu çekince
Sıcak suyu ve Tarhana cipslerinide ilave ederek kısık ateşte kaynadıkça karıştırılıp kıvamını alınca Nane ilave edilerek Servis edebilirsiniz.

FARKLI LEZZETLER İÇİN:
**Dana Yağsız Kıyma,
**Yukarıdaki tarife 1 Su Bardağı Yoğurt,1 Yumurta ile terbiye edilerek
**1 Su Bardağı SÜT ve 1 Yumurta ile terbiye edilerek
Farklı lezzetler elde edilebilir.
MÜSAN/CAPSY TARHANA CİPSLERİ Farklı Lezzetlerde Acılı veya Acısız olarak Seçkin marketlerde bulunmaktadır.


TARİFLER TARAFIMDAN "DEMO" PİŞİRİMLERİ
MÜSAN-İSTANBUL MUTFAĞINDA ÖLÇÜLERE UYGUN
YAPILMIŞTIR.
Ayhan


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder