Fransız mutfağının en popüler salalarından ;
1ÇAY BARDAĞI............ MISIR
1/2 DEMET............... DEREOTU VE MAYDANOZ
2 ADET...................... HAŞLANMIŞ YUMURTA
200 GR............................ TON BALIĞI
1 ADET.... KAPYA BİBER(ZAR BÜYÜKLÜĞÜNDE )
1 ADET............................ LIMONUN SUYU
1 ÇAY KAŞIĞI................. KİMYON
4 ADET................................YESIL SOGAN
1ÇAY BARDAĞI............... ZEYTİNYAĞI
100 GRAM.........................ÇALI FASULYE(PİŞMİŞ)
30 GRAM............................DILIMLENMİŞ ZEYTİN
1ÇAY BARDAĞI................ KAPARİ
4 ADET............KORNİSON(ZAR BÜYÜKLÜĞÜNDE)
10 ADET CHERRY DOMATES(KUP VE SUYU SIKILACAK)
Taze fasulye 5cm.uzunlugunda ince dogranıp ön pişirimi yapılacak.
Yumurta haricinde tüm malzemeleri Tuz ve tercih edilirse PUL biber karıştırıyoruz . Servis tabağına alınarak 1/4 bölünmüş yumurtalar ile dekore edilerek servis edilir.
GUZEL LEZZETLİ MALİ OLARAKTA PAHALI AMA FARKLI BIR LEZZET COK MÜKEMMEL..
YanıtlaSil