MERHABA öncelikle duayen ustamız ve kıymetli hem meslektaş özelliklede abim AYHAN MANSUROGLUNA blogunda bana yer ayırdığı için sonsuz teşşekkür ederim .
KENDİMİ KISACA TANITMAK İSTERİM .
1979 K.MARAŞ Doğumluyum ortaokul döneminde beri yaptığım aşçılık mesleğine kendim severek başladım restaurant ve daha sonra turizm otelciliğe başladım bir çok otelde sosu chef ve aşçı başı lık yaptım ve şuan bir tesiste sosu chef lik yapıyorum malum yaz sezonu biz turizm aşçıları için yoğun geçiyor yazımda biraz gecikti kusura bakmayın .
Gerek kendi blogum gerek burda kendi paylaşımlarımla ile hep birlikte yemek tarifleri ve sohbet konuları açaçağım siz değerli okurlar ile birlikte hedefimiz daha yaratıcı olabilmek yemek sanatına katkıda bulunmak istıyorum ayrıca kendime ait amatör youtube kanalım var diğer sosyal medyada fazla yoğunlaşamayoruz yotumlar kısmına benden beklentilerinizi ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Aşagıda linke otel açık büfesinin bir kısmını youtube kanalımda paylaştım sizin ilede paylaşmak isterim iyi seyirler .
MUTFAKTAKİ LEZZET SIRLARI. YOUTUBE
https://www.youtube.com/watch?v=o6FW5W5UZ1M&t=128s
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder