250 GRAM BAL KABAĞI
1 ADET KURU SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
2 ADET HAVUÇ
1 ADET TATLI PATATES
4 ADET YAPRAKLI PAZI
1 ADET KUCUK KEREVİZ YAPRAKLI
1 ADET PATATES
3 BARDAK ET VEYA TAVUK SUYU
2 ÇİÇEK BROKOLİ 🥦
2 KAŞIK ZEYTINYAĞI
***ASAGIDAKI LOGO SATIN ALINAN MARKET GIDA URUNLETIBDE BULUNMASI GEREKEN UYARI ETİKETİDİR.
RESİM ALINTIDIR
Tüm malzemeleri yıkayıp ince doğrayınız,Bir tencerede yağı akebinden soğan ve Dövülmüş sarımsakları pembeleşinceye kada yakmadan kavuruyoruz.
Diğer sebzelerde suyu çekilene kadar kavurup et suyunu ilave ediyoruz. Sebzeler pişene kadar kaynatiyoruz.
Tüm sebzeler piştikten sonra isteğinize bağlı olarak 1 yemek kaşığı (SOYA UNU,KARA BUGDAY UNU,MISIR UNU,KESTANE UNU) Sadece birinden bir kaşık unu 1 su bardağı suda veya gluten icermeye süt ile seyrelterek kaynayan sebzelere ilave ederek kaynaditan sonra servise hazırdır.
Ben tarife tuz ve karabiber yazmadım,size verilen diyete göre kullanılabilir.
TERCİHEN SEBZELERI DOĞRAMAK TANE TANE OLMASI İDEALDİR ANCAK,DİLERSENİZ ALTERNATİF OLARAK PİŞTİKTEN SONRA BLENDERDEN GEÇİRİLEN SEBZELER ÇORBAYI KOYULAŞTIRDIĞINDAN UN VERMEYE BİLİRSİNİZ.
AFİYETLER OLSUN
AYHAN MANSUROGLU
NOT;
Glutensiz beslenme sağlıklı beslenme anlamına gelmeyip, kronik bir hastalık olan Çölyak'ın tedavisi için gereken bir zorunluluktur.
Glütensiz yaşam sadece bir diyet tercihi değil, aynı zamanda çölyak hastalığına sahip olanların sağlığı için zorunlu bir durumdur. Sağlıklı ve lezzetli glütensiz alternatiflerle, bu yaşam tarzını benimseyen bireyler sağlıklarını koruyabilir ve günlük yaşantılarını kolaylaştırabilirler.
BİLGİ:İBB İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ ÜRETİMİ;
YER ELMASI TARİFİ BU BLOGDA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ
YER ELMASI
Yer elması tarifi için TIKLAYINIZ
https://draft.blogger.com/blog/post/edit/5401110506414945700/5096940879636136922
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder