21.7.12

MÜSAN KURUTULMUŞ SEBZELER




Sevgili Mutfak dostları ve Sağlığını seven  dostlarımız;






Günümüzde Organik Ürünler,sebzeler,meyveler çok önem arz etmektedir,

AMA,,,

Piyasada satılan ürünler ne kadar Doğru organik yetiştirilmiştir,bir tarafa bırakalım.



Kurutulmuş Sebzeler özellikle mevsiminde ve özel fırınlarında kurutulduğundan günümüzde

çok daha sağlıklı güvenlidir.



Yıllardır İlkel yöntemlerle yapılan Sebze ve meyve kurutma işlemleri günümüzde

son teknoloji ve yöntemlerle önemini koruyarak,vitamin değerlerini koruyup

bilimsel şartlarıda göz önünde bulundurarak,









Taze meyve ve sebze tüketmenin yerini hiçbir şeyin tutamayacağı bir gerçek. Ancak, dondurma ve kurutma yöntemleri yiyeceklerin daha uzun süre saklanmasını sağlıyor. Kurutma işlemi, bakteriler için elverişli bir ortam oluşturan nemi gıdadan tamamen uzaklaştırıyor.





Kurutulmuş yiyecekler, hacim ve ağırlıklarındaki azalmanın da etkisiyle, taze şekillerinden çok daha ucuzdur.

Temin etmek ayrı bir kolaydır..

Yemek Tarif Örneği 1: MENEMEN
MÜSAN KURUTULMUŞ DOMATES,MÜSAN KURUTULMUŞ BİBER
MÜSAN KURUTULMUŞ SOĞAN VE YUMURTA İLE MÜKEMMELKAHVALTI OLABİLİYOR.
Sebzeli Pilavlar,Sebzeli Çorbalar,Püreler,Meyhane Pilavları, ve Sebzelerin gireceği her yemekte
MÜSAN KURUTULMUŞ SEBZELER kullanılabilmektedir.






 Zengin  TARHANA  CİPSLERİ Doğal şartlarda üretilmiş,cips olarak
tüketilebilmekte ve alternatif olarak yemeklerde ve çorbalarda kullanılabilmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder