1.12.11

İNCİR TATLISI,İNCİR REÇELİ




20 Adet YEŞİL İNCİR(Körpe,kabukları soyulabilir veya soymayabilirsiniz)
5 Diş KARANFİL
750 Gr. TOZ ŞEKER
1/4 Ad. LİMON





İNCİRİ 3 KEZ YIKAYIP SÜZELİM,TENCEREYE TÜM MALZEMELERİ
KOYARAK 1 LİTRE SU İLE,KAYNATALIM VE KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN
HEMEN SONRA KISIK ATEŞTE 30 DAKİKA PİŞİRDİKTEN SONRA
SOĞUTUP KAVANOZLARDA MUHAFAZA EDEREK DİLEDİĞİNİZDE
CEVİZ İLE SERVİS EDEBİLİRSİNİZ.
AMO/17.08.09

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder